Ön itt van: Vendrey és Társa Kft. > LED világítás > Led szalagos világítás

Led szalagos világítás

Új fejlesztésű ledszalagos rendszerünkkel napernyők és napellenzők esti használatát tettük lehetővé.

 

Az egyedi fejlesztésű alumínumprofilnak és a bele illeszkedő ledsínnek köszönhetően a világítás esztétikus, rejtett, és kevéssé sérülékenyebb, mint ha más kereskedelmi ledszalagot és ledsínt telepítenénk.

Ezzel a megoldásunkkal számos termékünk világítása megoldható.  Használható bármely napellenzőnknél a homlokprofikban elhelyezve, akár a könyökkaros és Herkules napellenzők karjaiira is szerelhető egy-egy flexibilis led modul. A Garden és a Góliát napernyők szintén felszerelhetők a rendszerrel. Megoldható a pergola rendszerek világítása is, akár minden kereszttartóba helyetzett rejtett ledmodulok telepítésével.

 

A világítási rendszerehez speciális homlokprofil szükséges. Amennyiben, csak a jövőben tervezi a napellenző világításának megoldását, akkor is érdemes már ezzel a profillal megrendelni az árnyékolót, mert így a későbbi szerelés a profilok cseréje nélkül, pár óra alatt megoldható.

 

A rendszer 12V DC egyenfeszültségről működik, így ezen a kisfeszültségű ágon biztonsági követelmények nincsenek.  A tápegység elhelyezése az árnyékolók közelében, kell történjen. Ezek bekötése védővezetős, vagy kettős szigetelésű  biztonsággal van ellátva. A tápegység hálózati feszültségről üzemel, ennek életvédelmi relével (FI relé) való védelmét a megrendelőnek biztosítani kell.

 

 

A fehér színű modulok színhőmérséklete a melegfehér (3000K) árnyalattól természetes fehér (4000K) árnyalaton át,  a hidegfehér (6000K) árnyalatig választható. A modulok 1 és 2 m hosszban készülnek. Fényáramuk 900-2000 lumen/m.

A világítás rendelhető szines, vagy RGB ledszalaggal. Ezek eltérő színhőmérséklettel és teljesítménnyel rendelkeznek.

 

Amikor nem elég a fényerő

Világításainkat leginkább éttermi, kávéházi teraszok hangulatvilágítására használják megrendelőink. Legkedvetebb megoldást számukra  a melegfehér árnyalatú, méterenként kb 900-1000 lumen kibocsátását biztosító ledszalag jelenti. Ha ettől erősebb fényre, vagy más árnyalatra van szükség az sem jelent problémát. Igény esetén 2000 lumen feletti méterenkénti fényáram is elérhető meleg és hidegfehér árnyalatban egyaránt.

 

 A fenti képet arányosan sötétítettük az összehasonlíthatóság érdekében.

(Egyébként, csak három fényes csíkot látna)

 

Egy pergola napellenző keresztmerevítőibe és homlokprofiljába szerelt led modulok. Bár csak minden második merevítőbe került világítás, a fény több, mint elég.

Powered by CMSimple | Belépés

nach oben